2011. június 22., szerda

Gyereknap

Május végén a kerületünkben, mint minden évben, megrendezésre került a Gyereknapi vásár és mulatság. Idén mi is lehetőséget kaptunk, hogy nem csak árulhattunk, hanem foglalkozást is tarthattunk a kilátogató gyerekek számára, így hatalmas várakozásokkal néztem elébe az idei mulatságnak...Az sem mellékes megemlíteni, hogy nem ígérkezett túl "jónak" az idő aznap, de...legyünk pozitívak.
Már kora reggel pakolás, aztán ott a vásárban kipakolás, összepakolás és a játékra felkészülés,majd kezdődött a játék, játék és még mindig játék, majd megint összepakolás este, otthon kipakolás, aztán otthon mindent letörölni és aztán újból összepakolás...
Ezt leszámítva, hatalmas élmény volt! Nagyon sokan látogattak ki, rengeteg gyerek jött! Volt olyan időszak, mikor sorban állás volt és ez nagyon jó érzéssel töltött el! Mégis csak van igény az igényes játékokra!
Egyszer sikerült a mosdóba elszöknöm és akkor gondoltam körbe is nézek, hogy mi a "kínálat"ilyenfajta foglalkoztatás terén. Háááát...Messze a saját sátrunk volt a legszínvonalasabb, de ez így is van rendjén! Na meg persze az, hogy én is csinálhattam volna másképp is, de majd legközelebb! Az ötletek mindig közben születnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése