2011. augusztus 20., szombat

A tökéletes homokszórós játék

Nem tudom, hogy más gyermekeinek milyen játékok tartoznak a kedvecei közé, de azt tudom, hogy az én gyermeikeim nagyon szeretik mostanában a homokszórós játékokat. 
Ezen felbuzdulva vettünk egy olcsóbb fajtát, gondolva, hogy nem dobunk ki annyi pénzt az ablakon, lévén, hogy utána úgyis a kukában fog landolni az elkészített alkotás. Persze, azt leszámítva, hogy hatalmas vita kerekedett belőle, hogy kié a kisméretű kép és kié a nagyobb, szenvedett a gyerek a matricás felület eltávolításával rendesen. Gondoltam,majd én segítek a gyerekeknek a felület eltávolításával, de nekem sem sikerült megbirkózni a feladattal és megindult az egész....vagyis nemcsak azok a bizonyos részeket téptem le, hanem jött az egész oldal. Kuka! 
Nem sokkal utána, megpróbálkoztunk egy kicsivel drágább termékkel, amivel hasonló problémáink voltak, ráadásul zacskóból kellett szórni a homokot, pffff! Kuka!
Itt már kezdtem aggódni, hogy ez egy rosszul kitalált-kínlódós-pénzlehúzos játék, mikor emlékeztem, hogy barátnőm kislányának egyszer már vettem ettől a bizonyos márkától homokszórós jétékot. Jött az alkalom, a születésnap és kapott is a kisfiam (aki nagy madár rajongó) egy madaras homokszórót. Hatalmas öröm! 
Neki láttunk, mindenki szórt (én utána mértékkel takarítottam is!) és láss csodát,  minden működött! A matricás részek lejöttek (és csak azok, amiknek le is kellett jönniük), a homokok számozott tégelyben, a doboz sarkán apró lyuk, hogy vissza is tudd szórni a felesleget, plusz gyönyörű színek....a képek elkészültek és nem a kukában landoltak, hanem a gyerekszoba falait fogják díszíteni.
A sima homokszóró azóta nálam is kapható! És létezik csillámos kivitelben is! www.akebiajatek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése